Capçanes Un poble ben singularCapçanes No te n'oblidaràsCapçanes T'esperem

Capçanes

Un poble ben singular

Capçanes

No te n'oblidaràs

Capçanes

T'esperem

Actualitat

01 mai 2025
visites guiades als jaciments de pintures rupestres de

Visites guiades a les pintures rupestres de "La Vall" i "La Parellada"

Visites guiades als jaciments de pintures rupestres de "La Vall" i "La Parellada".

11 mar 2024

Subvenció de protecció de la salut pública per al control sanitari de l'aigua de consum humà, l'aigua de les piscines municipals i la legionel·la a les instal·lacions municipals

La Diputació de Tarragona ha concedit a l'Ajuntament de Capçanes una subvenció de protecció de la Salut Pública dins la convocatòria 2023 i distribuïda en les següents línies:

Línia 1 Aigua de consum humà - L'Ajuntament va contractar una empresa per efectuar les analítiques anuals segons normativa i també va adquirir Hipoclorit sòdic pel tractament de l'aigua de consum.

Línia 2 Piscines municipals - L'Ajuntament va contractar una empresa per efectuar les analítiques dels vasos de les piscines segons normativa durant la temporada d'estiu. També es van adquirir els productes per garantir la qualitat de l'aigua.

Línia 3 Legionel·la a les instal·lacions municipals - L'Ajuntament va contractar una empresa per realitzar les desinfeccions preventives de legionel·la a les instal·lacions municipals de la Pedrera, l'Escola i la Pista poliesportiva.

Aquestes actuacions han comptat amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona amb una subvenció per import de 6.579,92 €

Reportatge fotogràfic clicant el títol de la notícia.

07 mar 2024

Subvenció actuacions de gestió de plagues urbanes i de protecció i gestió dels animals domèstics 2023- Línia.1 Reducció d'espècies plaga en l'àmbit urbà

L'Ajuntament va contractar durant l'any 2023 l'empresa SAHICASA per la realització de tractaments trimestrals de l'interior de la xarxa de clavegueram municipal pel control de rosegadors.
Aquesta actuació ha comptat amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona amb una subvenció per import de 609,63€
Reportatge fotogràfic clicant el títol de la notícia.

07 mar 2024

Subvenció per a personal de socorrisme a les platges i a les piscines municipals- Línia 2 Personal de Socorrisme a les piscines municipals

L'Ajuntament va contractar l'empresa Elisabeth Martinez Fresneda (SANEA SAVE) per cobrir el servei de vigilància, salvament i socorrisme de la Piscina municipal i per al curset de natació durant l'estiu de 2023.
Aquesta actuació ha comptat amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona amb una subvenció per import de 8.443,00 €.

Reportatge fotogràfic clicant el títol de la notícia.

07 mar 2024

Subvenció per a personal de socorrisme a les platges i a les piscines municipals- Línia 3 Desfibril·ladors: Manteniment i cursos de formació

L'Ajuntament va contractar durant l'any 2023 l'empresa Cardiosos Global Protection SL per fer la revisió dels desfibril·ladors (DEA)  i aquest any ha calgut la substitució dels elèctrodes adults del DEA de l'Ajuntament.
Aquesta actuació ha comptat amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona amb una subvenció per import de 339,20 €

Reportatge fotogràfic clicant el títol de la notícia.

04 mar 2024

SUBVENCIÓ CONCEDIDA DIPUTACIÓ TARRAGONA - SUBVENCIÓ RESTABLIR BÉNS I SERVEIS DELS ENS LOCALS AFECTATS PER FENÒMENS METEOROLÒGICS I ALTRES SITUACIONS EXCEPCIONALS 2023

La Diputació de Tarragona ha concedit una subvenció de la línia d'Excepcionals 2023 per l'execució de l'actuació "Restitució servei clavegueram al carrer del Sol", per import de 10.392,28 euros.

Aquesta actuació es destina a garantir la prestació dels serveis municipals afectats i compta amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona.

Reportatge fotogràfic clicant el títol de la notícia.

04 mar 2024

Activitats culturals d'interès per la ciutadania de caràcter singular 2023

La Diputació de Tarragona ha concedit a l'Ajuntament de Capçanes la subvenció de 19.758,94€ per a les activitats culturals d'interès ciutadà de caràcter singular: Concert esctraordinari i Fira d'Artesania, dins la convocatòria 2023.

20 feb 2024

Finançament despesa corrent 2023

La Diputació de Tarragona, dins del Pla d'Acció Municipal (PAM) 2023, ha concedit a l'Ajuntament de Capçanes la subvenció de 30.000€ per al finançament de les actuacions ordinàries de reparació, manteniment i conservació, dins l'exercici 2023.

09 des 2023

13a. Fira d'Artesania de Capçanes

MODIFICAT. El dissabte dia 9 de desembre es celebrarà la 13a Fira d'Artesania de Capçanes. Hi haurà tasts gastronòmics, espectacles i activitats durant tot el dia. Us hi esperem!

09 des 2023

Modificació actuació de la Fira d'Artesania:

Hem tingut un canvi d'última hora i en comptes del Teatre/ Memòries oblidades tindrem el concert de Sergi Estella" One man band" a les 13.00h a la plaça del Carrasclet.

01 des 2023
31 oct 2023

RESULTATS CAMPANYA "MULLA’T PER L’ESCLEROSI MÚLTIPLE"

Aquí podeu veure el que s'ha recollit a Capçanes des del passat 9 de juliol per l'esclerosi múltiple amb la campanya Mulla't.


Ajuntament
Totes les administracions

DESTACATS

Visites guiades a les pintures rupestres de "La Vall" i "La Parellada"

01 mai 2025

Visites guiades als jaciments de pintures rupestres de "La Vall" i "La Parellada".

Modificació actuació de la Fira d'Artesania:

09 des 2023

Hem tingut un canvi d'última hora i en comptes del Teatre/ Memòries oblidades tindrem el concert de Sergi…

Programa de Nadal

01 des 2023

RESULTATS CAMPANYA "MULLA’T PER L’ESCLEROSI MÚLTIPLE"

31 oct 2023

Aquí podeu veure el que s'ha recollit a Capçanes des del passat 9 de juliol per l'esclerosi múltiple…

Festa Major 2023

28 jul 2023

Aquí teniu la programació de la Festa Major 2023. Esperem que gaudiu de tots els actes!

Plaça Església, 7 CP: 43776 - Tel: 977 178 328 · aj.capcanes@altanet.org · www.capcanes.org · Avís legal